KAOS

Az óriási kupolán biztosan nem maradsz szárazon! A KAOS igazi kihívást jelent minden korosztálynak: mássz, csússz, ugrálj, de mindeközben figyelj, mert bármikor a vízben csobbanhatsz!

CATAPULT

Szeretsz hintázni? Akkor ezt neked találták ki! Szárnyalj a víz felett és élvezd a Tisza-tavi panorámát!

THUNDERDOME

A mászni és pihenni vágyóknak is egyaránt ajánljuk ezt a masszív kupolát, mivel nem csak a tetején, de a félgömb belsejében is relaxálhatunk egy-egy fárasztó kör után.

JUNGLE JOE

Mássz fel s alá, keresztbe, kasul, s ha ügyes vagy a piramis tetején találod magad. Ha sikerül feljutnod, a jutalmad egy szuper csúszás!

JUNGLE JIM

A JUNGLE JOE kistestvér, ahol a csúszás helyett egy ugrással hűtheted le magad a tikkasztó mászás után.

KING OF THE MOUNTAIN

Ide nem lesz egyszerű feljutnod. Minden erődre és ügyességedre szükség lesz, akár a kapaszkodókat, akár James Bond ereszkedő kötelét használod. Ha feljutottál 3 út közül választhatsz: csúszol, ugrassz vagy ereszkedsz – Te döntesz!

FREEFALL SUPREME

Az egyik legösszetettebb élményelemünk egy BLAST BAG-gel kombinálva. A csúszás mellett bármelyik barátodat megviccelheted, aki ráfekszik a felfújható zsákra, mivel egy ugrással könnyedén a vízbe lőheted őket. Kíváncsi vagy? Próbáld ki!

SUMMIT EXPRESS

Itt nincs más hátra, mint előre! Hódítsd meg az Express csúcsot, hogy aztán egy nagyot csobbanhass a hegy másik oldalán. Akklimatizálódásra felkészülni! Ha pedig inkább a barlangásznál, tedd magad próbára a hegy belsejében található kapaszkodókon. Ha épp nincs senki, itt akár pihenhetsz is!

ESCALADE SUMMIT

A SUMMIT EXPRESS oldalán mászótehetségedet is megcsillogtathatod. A felfújható mászófalat csak igazán extrém mászóinknak ajánljuk. Te vajon meg tudod ütni a csúcson lévő csengőt?

FREEFALL 6

Kisebb vendégeinkre is gondoltunk, amikor megterveztük a parkot. A csúszás örömét ők is megtapasztalhatják kisebb csúszdáinkon.

CYCLONE

Unalmasnak találod a futást? Mégis szívesen égetnél kalóriát? A vízimókuskerék, akkor a te játékod lesz! Akár egyedül, akár csapatban, a nevetés (..és a fogyás) garantált!

ROCKIT

Az igazi csapatjáték! Éld át a több dimenziós libikóka adta élményeket barátaiddal, családtagjaiddal. Egyensúlyozz, kapaszkodj és élvezd a pillanatot! A gyerkőcöket a ROCKIT JR várja!

AXIS

A vízilibikóka - mint a többi eszközünk javarészt - közösségi élményekre épül. Legyetek ketten vagy akár négyen az egyensúlyozás nem lesz egy egyszerű mutatvány.

SUPERVOLLEY 30

Röplabdázás a vízen? Igen, nálunk ez is lehetséges! A labdát egy vékony kötéllel rögzítjük, így labdaszedőre sincs szükségetek a játék során.

SUPERTRAMP 27/SERIES

Szárnyalj a víz felett, élvezd a könnyedséget, repülj minél magasabbra. Vízijátszóterünkön két trambulinnal is várjuk az ugrálni vágyó kicsiket és nagyokat!

REBOUND SERIES

Összekötő elemeink is rengeteg lehetőséget rejtegetnek: ugrálni, csúszni, csobbani is lehet róluk, de ha megfáradtál pihenőhelynek is használhatod őket.

i-LOG

A legkisebbek csúszdája, ami a legnagyobb élményt biztosítja számukra: ’Anya, megcsináltam!!’

FOXTROT

Te átjutsz a túloldalra? Egyensúlyozz, gyorsulj és nevess nagyokat a többieken! Az egyensúlyozó henger a legnagyobb kihívást jelentő elemünk a parkban, az elszántság itt nem elég, a kitartás és ügyesség csodákra képes!

UNIVERSAL

A napozók kedvence: kényelmes és tágas. A vízijátszótér belépő eleme.

RUNWAY SERIES

instabil és csúszós, ezeken jutsz át egyik elemről a másikra. Már ha addig nem esel bele a vízbe!

WALK ON WATER

Inkább át szaladsz vagy lépésről lépésre ügyeskedsz? Ezt rád bízzuk, csak juss át a túloldalra miközben minden szőnyeg megmozdul a lábad alatt.

SIERRA és VISTA

olyan mászóelemek, amelyek kihívást jelentenek kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Izgalmas mászókák a vízen, ahol kúszhatsz, mászhatsz, ügyeskedhetsz!

DELTA

Ezen az akadályon egy kicsit lehűtheted magad: mássz át, kapaszkodj és élvezd a Tisza-tó kellemes vizét.