Horgászoknak

Az Élményfalu kiemelt és nagy érdeklődésre számot tartó szolgáltatása a Tisza-tó sokszínűségére és híres halbőségére, a vízterület négy évszakos adottságaira épülő horgászat. A Tisza-tó első horgászati programszervezőjeként a Tisza-tó Fishing azt a célt tűzte maga elé, hogy megismertesse az ország második legnagyobb álló folyóját és folyó tavát a magyar és külföldi horgászokkal.

Nem csak halakat és nem csak vizet ajánlunk. A Tisza- tó ökoturisztikai egyediségét, a vízfelületek és az élővilág sokszínűségét, a természet érintetlen szépségét, odafigyelést kínálunk Önnek . A felfedezés szabadságát, a tapasztalat önbizalmát, az eredményes horgászmódszerek sokszínűségét, igény esetén felszerelést, helyismeretet, barátságos társaságot, igényekhez igazodó szálláslehetőséget biztosítunk horgászoknak és a szabadidejük élményekre épülő eltöltését családtagoknak,  barátoknak, vendégeknek.

Próbálja ki a Tó medencéinek, kubikjainak, és természetvédelmi területeinek horgászhelyeit, vagy kutassa a Tisza gödreit, medertöréseit vagy tartásait. Horgásszon békés halakra vagy cserkéssze be a ragadozó halakat műcsalikkal vagy élő csalihalakkal. A bio szálláshelytől kezdve a legegyszerűbb horgászházig igyekszünk mindenkinek az igényeihez és pénztárcájához illő szálláshelyet és ellátást biztosítani.

Modern és biztonságos vízi járműveket és igény esetén egyéb kiegészítőket kínálunk a gondtalan pihenéshez. S persze hagyjuk Önt  pihenni, nem kell mással törődnie, mint a hobbijával, mi büszkék leszünk arra, ha kiszolgálhatjuk igényeit.

Télen- nyáron, folyamatosan, akár más- más kikötőből hódolhat szenvedélyének.