Utánam Srácok!

Tisza-tavi kirándulások és táborok

Miért válasszon minket?

Szeretné, hogy gyermeke olyan élményeket éljen át osztálykirándulása/ tábora alatt, ami a virtuális világ helyett a természetet, a mozgást, a játékot,  a közösen átélt örömöket nyújtja számára?

Utánam Srácok!  

Ez a gyereknek/  csapatoknak  kidolgozott  program a Tisza-tó partján a természet és maguk felfedezésben, a közös tevékenyégben, a játékban rejlő élményeket nyújtja a résztvevők számára.

Az Élményfalu project kertében olyan programválasztékot és eszközparkot állítottunk össze, amelyek között mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő kikapcsolódási/ feltöltődési/ tanulási/ edzési lehetőséget..

Olyan programot igyekszünk nyújtani, ami hazánkban egyedülálló. Felfedezni hívjuk a résztvevőket. Felfedezni magukat, a természetet és a Tisza-tóban rejlő egyedi élményeket.

Ismerkedjenek meg az UTÁNAM SRÁCOK!

- táboraival

- osztálykirándulásaival

 

Töltsék szabadidejüket a lehető legváltozatosabban és legaktívabban!

 

Miért a Tisza-tó?

A Tisza-tó még sok szempontból felfedezetlen kincs Magyarország természeti adottságai között. A kevésbé ismert tónak azonban hatalmas előnye, hogy ide látogatva elkerülhető a túlzsúfoltság. Utóbbiak, valamint az egyedülálló, külön a programokra szabott és előállított felszerelések, a minden gyerekre jutó kiemelt figyelem miatt nevezhetjük kiemelkedőnek és egyedülállónak mindegyik programunk minőségét.

A Tisza-tó Magyarország egyetlen tava, ahol minden vízi szerkezet korlátozás nélkül használható, így jól megfér egymással a csónakos horgász, a szörfös, a kajakos, kenus, vízibiciklis, a vitorlás, a motorcsónak és akár jetski is. A Sarudi-medence kettős természete biztosít számunkra még a Tisza-tavon is egyedüli lehetőségeket, hiszen a medence egyik része még a Hortobágyi Nemzeti Park területe, míg a mások oldala sportbázis.

Ezen természeti értekekre, sportolási lehetőségekre és saját gyerekekkel szerzett több éves tapasztalatunkra (Állatkert Játszóház, Zoo Tábor, Pólus Játszóház, Aprópolisz) építjük évről évre ezt a különleges progamot.