HAJÓS KÉPZÉSEK

Szeretnénk, ha Tisza-tavon egyre több vitorlázó és képzett hajós lenne. Ennek érdekében igyekszünk lehetőséget teremteni arra, hogy a Tisza- tavon megszerezhessék a vitorlázáshoz szükséges ismereteket, sőt elvégezhessenek olyan tanfolyamokat, amelyek végén kedvtelési célú hajóvezetői vizsgát tehetnek.

Képzéseink:

Gyerek vitorlás oktatás:

- Nyári vitrolás táborunkban (KALÓZ TÁBOR) az ország egyik legszínesebb vitorlás táborát bonyolítjuk le a Tisza-tavon.

Az oktatáshoz tudászinttől függően Optimist és Kalóz hajókat használnunk.

- A vitorlástáborok után a környékbeli gyerekek számára létre kívánunk hozni egy vitorlás klubot, ahol szeretnénk minél több gyereknek megtanítani a vitorlázást, a legjobbaknak a versenyzést.

Felnőtt vitrolás oktatás:

- 2017-ben be kívánjuk indítani a kedvtelési célú kishajóvezetői képzésket. Ezek keretében motoros és vitorlás hajüvezetői engedélyt szerethetnek a tanfolyam hallgatói.

- folytatni szerertnénk a KALÓZ hajók vezetésének gyakorlati oktatását. Az hétvégi program az engedéyl nélkül vezethető kishajó kezelésének részleteit és a vitorlázás elméletének az alapjait tanítja meg a résztvevőknek.

- vitorlás csapatépítés

Biztosan vitorláztak már csapatépítő program keretében.. azonban aligha volt részül olyan oktatásban, ahol a végén saját maguk vezettek ÖNÁLLÓAN hajókat. Az Öko Port kalóz flottájával ez is megvalósítható, akár saját oktatóinkkal, akár az Önök által szerződtetett szakemberrel.

Célunk, hogy jelentősen növeljük azon hajüsok számát, akik a Tisza-tavon IS vitorláznak. Bár eddig is szerveztünk helyi versenyeket, a jövőben szeretnék otthont adni országos versenyeknek, bajnoki futamoknak.

 

Kérdése van?

Foglalni szeretne?

Keressen bennünket elérhetőségeinken!