STRANDBELÉPŐ ÁRJEGYZÉK - KALANDPART Sarud

Érvényes: 2018. január 01-től

NYITVA TARTÁS:   09.00- 20.00

/a strand 20,00 óra után nem látogatható/

 

Akár ma is beugorhatsz hozzánk, a Tisza-tóra, a KalanpPartra, a Tisza-tó tengerpartjára!
Homokos parttal, védett öböllel, sok-sok sporteszközzel, vendéglátóegységekkel és árnyas pihenő területtel várunk benneteket az Élményfaluban,  Sarudon!...

Belépők:

Felnőtt napi belépő: 900 Ft/ fő
Gyerek*/nyugdíjas napi belépő: 500 Ft/ fő
Családi napi belépő ( 2 felnőtt + 2 gyerek): 2.500 Ft/ nap

Délutáni felnőtt belépő (17.00 órától): 600 Ft/ fő
Délutáni gyerek/nyugdíjas belépő 17.00 órától): 350 Ft/ fő

Heti jegyek/bérletek:

Heti felnőtt jegy (7 napos): 4.000 Ft/ fő
Heti gyerek*/ nyugdíjas jegy (7 napos): 2.200 Ft/ fő

Szezonális felnőtt bérlet: 22.000 Ft/ fő
Szezonális gyerek*/nyugdíjas bérlet: 12.000 Ft/ fő

Sarudi állandó lakosok kedvezménye: 10%

A megadott árak az ÁFA összegét tartalmazzák!

 

A strandbelépő nem tartalmazza az AQUAGLIDE vizijátszótér használatát!

Az Élményfalu szállóvendégei ingyenes strandhasználatra valamint 10 % kedvezményre jogosultak az öko port árlistán szereplő árainkból!

*gyerek jegy 3-14 év közötti gyerekek számára vásárolható

 

 

GDPR- ADATVÉDELEM:

A Kaladpart üzemeltetője tiszteletben tartja vendégei személyiségi jogait, nem kezel és nem tart nyilván olyan adatot róluk, amelyek a közbiztonság vagy a szerződéses együttműködés miatt nem szükségesek. Igyekszünk minden területen betartani a GDPR által előírt kötelezettségeket.

A vendégek vagyontárgyainak védelme érdekében azonban a strand területén vagyonvédelmi és biztonsági céllal kamerarendszert telepítettünk.

A Kalandpart területén a belépő megvásárlásával és a szolgáltatások igénybevételével, mint egyértelmű ráutaló magatartással a vendégek hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk, hang, kép, vagy videó felvétel készüljön. Ezzel kapcsolatban elfogadják, hogy az üzemeltető saját kommunikációs tevékenységéhez, képes beszámolóihoz, a strandon készülő egyéb felvétekhez külön engedély és ellenszolgáltatás nélkül azokat szabadon felhasználja.

 

Biztonság:

A KalandPart területén elkövetett minden bűncselekmény azonnali feljelentéssel jár.

 

Kerékpárosok a KalandParton:

Örömmel látunk benneteket Sarudon. Pihenjetek meg, töltődjetek fel nálunk! Találkozzatok itt barátaitokkal, induljatok tőlünk felfedezni a Tisza-tó szépségeit! Az áthaladás a Kalandpart területén ingyenes. A vendéglátó egységeinkben is szívesen látunk benneteket. Strandolhattok, napozhattok, pihenhettek is a KaladParton, de a töltéskoronának a víz felőli odlalán ti is csak érvényes belépőjeggyel tartózkodhattok. Belépőt a Kalandpart pénztárában tudtok vásárolni..

 

Állatok a Kalandparton:

Mi magunk is együtt élünk kutyáinkkal. Ezért a Kalanpdartot igyekszünk kutyabarát hellyé fejleszteni. Azonban a kutyák gazdáira is vonatkoznak szabályok:

1. A Strand területére kutyát, egyéb állatot behozni tilos (töltés víz felőli oldala).

2. A Kalandpart szálláshelyeire és vendéglatóegységeibe egészséges (oltási könyvet kérjük bemutatni) kutyák pórázon behozhatók.

3., Érvényes Kalandpart belépővel rendelkező vendégeink kutyái számára az ÖkoPort vízbázis területén fürdési lehetőséget biztosítunk.

 

Sarudi Nyár!
Péntek és szombat este zenés programok várunk benneteket a Kalandparton. Az aznapi belépőkkel a programok ingyen látogathatók. A program megtekinthető a Kalandpart bejáratánál.

 

NEMDOHÁNYZÓ STRAND!

A Kalandpart a gyerekek és a nem dohányzók egészségének védelme érdekében NEM DOHÁNYZÓ TERÜLET!

DOHÁNYOZNI KIZÁRÓLAG A TÖLTÉSKORONÁN KIALAKÍTOTT DOHÁNYZÓHELYEKEN MEGENGEDETT!

Kérjük, a természet és a környezetünk védelme érdekében a csikket és a szemetet az erre kijelölt gyűjtőkbe dobjátok! Külön köszönet a szelektív kukák rendeltetésszerű használatáért.

 

Szeretettel várunk Benneteket!

 

Kalandpart, a Tisza- tó tengerpartja.