Tisza-tó Öko Port - Átjáró a természetbe

Az Öko Port az Élményfalu vízibázisa.

Az ÖKO PORT célja egyedi kikapcsolódási és sportolási lehetőségek biztosítása az Élményfalu vendégei és a Tisza-tóra látogatók számára

Az Élményfalu Vízibázisa a Tündérrózsa kikötő Strand felőli végénél található, közvetlen lejárattal a gátkoronán vezető aszfaltútról. A vízibázis fontos szerepet tölt be az Élményfalu életében:

- itt található minden vízi sporteszközünk

- itt tároljuk a biztonsági kellékeket és mindent, ami a a Tisza-tó nyújtotta élmények élvezetéhez szükséges

- ez a hely gyerektáboraink bázisa

- innen indulnak a Tisza-tó Fishing horgásztúrái

- s itt találkoznak a vitorlázás szerelmesei is a Tisza-tó partján

- ezen a kellemes hangulatú, árnyas helyen pihennek meg az Élményfalu vendégei

A Bázis minden alapszolgáltatást nyújt vendégei számára. Szociális helyiséget, mosogatási és vízvételi lehetőséget. Természetes anyagból készült szaletlik és nyugágyak gondoskodnak a Tisza-tó parti intim pihenésről.

Igény esetén a területen rendezvénysátrakat építünk és sütő/ főző kellékeket  (grillezés, rostsütés, bográcsolás, szalonnasütés stb. is biztosítunk vendégeink számára. Álljon meg egy pillanatra nálunk.Ön is megérti miért választ el két világot ez a hely...

Az Öko  Port összeköti a falut a Tisza-tóval, de el is választja tőle. Ez a barátságos hangulatú bázis a vizes élmények kiindulópontja Sarud központi fekvése különleges lehetőségeket biztosít az Öko Port vendégei számára; a Hortobágyi Nemzeti Park területén a Természet felfedezését, a Sarudi- medence területén mindenféle sporteszköz korlátozás nélküli használatát (legálisan nagy teljesítményű motorcsónakokét is)

Az Öko Port a Tisza-tavi vitorlázás új bázisa, és a Tisza-tavi vízisportokat felfedezni vágyók képzőhelye és eszközkölcsönzője. A búvárkodáson kívül minden vízisport kipróbálható nálunk ( kajak, tengeri kajak, kenu, evezés, szörfözés, SUP, kielboat, Optimistek, Kalózok, jollék, engedéllyel vezethető vitorlások, evezős horgászcsónakok, motoros horgászcsónakok, kiránduló csónakok, horgászcsónakok, fürdőző csónakok, gumimotorosok, motoros sporthajók).

Az extrém élmények szerelmesei is hódolhatnak hobbijuknak, banánozás, fánkozás, vízisielés, wakeboard is rendelkezésünkre áll a motorcsónakjaink mögött..

Az Öko Port a céges csapatépítések és vízparti baráti bulik ideális helyszíne.

A félsziget és a bázis bérelhető céges rendezvények és magán partik számára. A természet közelsége sajátos hangulatot biztosít minden rendezvényhez. Az Öko Port a kirándulások és au UTÁNAM SRÁCOK! gyerektáborok kiindulópontja is.