IV. Intersport Tisza-tavi Félmaraton

IV. Intersport Tisza-tavi félmaraton 2020

A Félmaraton minden versenyszámának első három futója ajándékot kap. A futóversenyt követően, rajtszámoddal tombolasorsolás keretében értékes ajándékokat és kedvezményeket nyerhetsz! A félmaraton rajtcsomagjának átvételéhez a futóknak fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magukat. E nélkül a rajtcsomagot nem tudja átvenni! A rajtszámot a verseny során végig jól láthatóan a mellkason vagy rajtszámtartó övvel, elől kell viselni. A rajtszámot módosítani, a verseny nevét és a rajtszámot letakarni tilos. Rajtcsomag felvétel: szeptember 4.-én 17:00-tól 20:00-ig versenyközpontban (Sarud, strand) illetve a verseny napján 7:30-tól a versenyközpontban (Sarud, strand)

Image
Image

Profi szervezés a biztonság és egészség jegyében

Félmaraton alatt mindvégig figyelünk rátok, a futószámok időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó csapat áll készenlétben. A futóverseny szervezői egészségügyi szolgálattal is figyelnek rátok, akik frissítőkkel és lelkesítő szavakkal várnak benneteket. A frissítő pontokon vízzel, izotóniás itallal, szőlőcukorral és banánnal várjuk Sarud hőseit.

Gyermek és kutyabarát futóverseny

Ez a futóverseny mindenkié. Várjuk a gyerekeket is 1 km-es távval, ahol közelebb kerülhetnek az olyan fontos értékekhez, mint a sportolás és a természet szeretete, belekóstolhatnak a versenyzés izgalmába is, és értékes nyereményekkel is készülünk. És várjuk a kutyásokat is, akik szeretnének kedvencükkel együtt élvezni a futás örömét.

Image

Nevezési feltételek

A nevezés kizárólag a jelentkezési lap kitöltésével és leadásával/ beküldésével, és a nevezési díj megfizetésével/ átutalásával és az ezek alapján kapott visszaigazolással érvényes.

Miyen számlaszámra utaljam a nevezési díjat?
 • K&H Bank zrt. 1040 9015 5052 6777 8271 1000
 • IBAN számlaszám: HU93 1040 9015 5052 6777 8271 1000
 • SWIFT: OKHVHUHV

Szeptemberi meghívó a Tisza-tóra

2020-ban az ország számos pontján várnak rád futóversenyek, de ha a családnak van beleszólása, hogy merre ródd a kilométereket, ők biztosan a Tisza-tavat választanák. Nevezz a IV. Tisza- tavi Félmaratomra, ha örömöt akarsz szerezni magadnak és a szeretteidnek egyaránt.

Nincsenek leküzdhetetlen távolságok

A sarudi futóversenyen a neked ideális távot választhatod. Futhatsz babakocsival, rajthoz állhatsz a gyerekekkel, szaladhatsz a kutyáddal és szabadon választhatsz a 1, 7, 14, 21, 28 km –es távok között. Minden számban külön hirdetünk nyerteseket.

A gyors döntés technikai pólót ér

A Tisza-tavi Félmaraton minden futója az Intersport jóvoltából rajtcsomagot kap, és mindenki nyakába az Élményfalu egyedi futóérme kerül. Ha 2020.07.31-ig nevezel a versenyre, akkor ezeken az ajándékokon kívül még egy egyedi futópólót is ajándékba kapsz. A startnál találkozunk.
versenypóló
chippel ellátott rajtszám
pálya jelölés
időmérés
egyedi befutóérem
frissítő pontok
változatos távok
részvétel a versenyt követő ebéden
részvétel a versenyt követő tombolán
csomagmegőrzés

2020-ban fussunk össze a Tisza-tónál

Az idén is az ország számos pontján várnak rád futóversenyek.

Mi azonban bízunk abban, hogy az idén június első szombatján így is újra több százan fogunk Összefutni a Tisza- tó partján, hogy együtt élvezzük a mozgást, a természetet, a verseny különleges hangulatát, s ezzel támogassuk a látássérültek teljesebb életét. 

S míg a futók róják a kilométereiket a tavat körülvevő gátkoronán, addig a kísérők és a családtagok is kellemesen szórakozva tölthetik az időt, élvezve az Élményfalu szolgáltatásait, kalandjait, a Kalandpart homokos nyíltvízű strandját, ahonnan pár lépés csupán felfutni a gátra és biztatni az ellenőrző ponton áthaladó versenyzőket.

Szeretettel várunk Benneteket Sarudon, a Tisza-tó legsportosabb falujában.

Image
Image

Összefutó csomag

A 4. Intersport Tisza-tavi Félmaratonon a verseny történetben először 10 fős céges csapatok is nevezhetnek egy speciális ÖSSZEFUTÓ CSOMAGGAL, melynek lényege, hogy a csapatok egy tagja egy külön ÖSSZEFUTÓ futamban indul egy vak/ látássérült sportolóval egy 1 km- es távon, s a csapat minden tagja támogató áron vehet részt távtól függetlenül a versenyben.

Jótékonysági nevezési díj: 120,000 Ft / 10 fő
Felhasználás: 60,000 Ft Bízz Vakon kiemelt csapat támogatás 10*6,000 Ft távtól független nevezési díj a csapat tagjai számára.
A futóversenyre benevezett céges csapatok között kisorsolásra kerül a Láthatatlan Kiállítás által felajánlott 10 fős tiszteletjegy.

Időpontok és távok

A verseny időpontja: 2020.09.05.

9:00 – 1 km “Sarudi Lurkó futás” gyermekfutam Élményfalu

9:30 – 1 km kutya + gazdi “Kalandparti futó EB -ek” – Sarud Élményfalu

10:00 – 28 km ” Élményfalu Extra összefutás” – Sarud Élményfalu – töltés korona Kisköre felé

10:15 – 21 km “Tisza-tavi Félmaraton” – Sarud Élményfalu – töltés korona Kisköre felé

10:30 – 14 km “Tisza-tó parti gátfutás” – Sarud Élményfalu – töltés korona Kisköre felé

10:45 – 7 km “Aquaglide Beugró Futás” – Sarud Élményfalu – töltés korona Kisköre felé

Nevezési díjak

28 km

7.500 Ft

 

21 km

7.000 Ft

 

14 km

5.500 Ft

 

7 km

4.500 Ft

 

1 km

3.500 Ft

(kutya és gazdi)

1 km

Ingyenes!

(14 év alatt)

Image

Miért is érdemes futni?  A IV. Tisza- tavi Félmaraton díjazása

A Félmaraton minden versenyszámának első három futója ajándékot kap. A futóversenyt követően, rajtszámoddal tombolasorsolás keretében értékes ajándékokat és kedvezményeket nyerhetsz!

Kötelező formaságok, rajtszám, rajtcsomag

A félmaraton rajtcsomagjának átvételéhez a futóknak fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magukat. E nélkül a rajtcsomagot nem tudja átvenni! A rajtszámot a verseny során végig jól láthatóan a mellkason vagy rajtszámtartó övvel, elől kell viselni. A rajtszámot módosítani, a verseny nevét és a rajtszámot letakarni tilos. Rajtcsomag felvétel: június 5.-én 17:00-tól 20:00-ig versenyközpontban (Sarud, strand) illetve a verseny napján 7:30-tól a versenyközpontban (Sarud, strand)

Mellettetek vagyunk, figyelünk rátok!

Frissítőpontok, biztosítás és elsősegély

A IV. Intersport Tisza-tavi Félmaraton végig vigyázó szemek kísérnek. A futóverseny szervezői egészségügyi szolgálattal és felügyelő személyzettel is figyelnek rátok, akik frissítőkkel és lelkesítő szavakkal várnak benneteket. A frissítő pontokon víz, izotóniás ital, szőlőcukor és banán is elérhető a futók számára.

A futószámok időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó csapat áll készenlétben. A terep jellege miatt az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényes lehet, ezért kérjük, kiemelten ügyeljetek a saját, és a többi résztvevő testi épségére, és ha szükséges, segítsetek az esetleg balesetet szenvedett futótársaitoknak.

Kiegészítő programlehetőségek

 • Kerékpár kölcsönzés/ túra
 • Csónak kölcsönzés/ túra
 • Kajak/kenu kölcsönzés/túra
 • Sárkányhajó kölcsönzés/ túra
 • Szörf kölcsönzés
 • Strandolás, szabadidős játékok

Játékok

 • Paintball – min. 15-20 fő regisztrációja esetén (regisztráció: info@tiszatavifelmaraton.hu)
 • Airsoft – min. 15-20 fő regisztrációja esetén (regisztráció: info@tiszatavifelmaraton.hu)
 • Sportolási lehetőségek (foci, röplabda, tollas stb. )
 • Horgászat
 • Tisza-tavi MiniZoo
 • A résztvevők gyermekei számára játszósátor
Félmaraton jelentkezési űrlap